Si et mous, estem amb tu

Assegurança especial per a patinets des de 22€  

RESPONSABILITAT CIVIL

Fins a 150.000€ per a qualsevol accident amb tercers .

ASSISTÈNCIA MÈDICA 

Si tens alguna urgència t'atenem i cobrim despeses mèdiques fins a 600€.

ASSISTÈNCIA JURÍDICA

T'assessorem en els teus dubtes jurídics i gestionem els teus recursos a possibles multes.

ASSISTÈNCIA MECANICA

Reparem el teu patinet en el lloc de l'avaria.
¿Oi que ès genial?

Moure't en patinet és molt còmode.

Els Scoot elèctrics han arribat per a quedar-se , això és clar.
La seva comoditat d'ús, portabilitat, sostenibilitat i preu els fan una de les millors maneres de moure's avui dia per les nostres ciutats.
Però també els accidents s'han disparat en l'últim any.
Compartir vies urbanes amb cotxes, motos , bicicletes i usuaris a peu comporta un risc davant el qual convé estar protegit.
Amb aquesta pòlissa d'assegurança per a patinets estàs perfectament protegit davant danys a a tercers però també disposes d'assistència mèdica urgent per al conductor i servei de consulta mèdica 24h. Tot això per només 46€ anuals.

Ara també per a tota la família.

Amb la nostra opció familiar podeu ampliar els usuaris de la pòlissa fins a un total de 4 persones. Per només 20€ més per persona tota la família quedarà coberta quan circuli en patinet.

Seguro perro
No et quedis tirat, assistència in situ..

Un patinet és molt fiable, però una punxada o una avaria ens pot obligar a portar-lo a coll durant tot el dia. Ara disposes d'assistència en el punt en què se t'ha espatllat. Els teus fills aniran més tranquils i protegits amb aquesta assegurança.

Solucionem els teus dubtes

Avui dia no és obligatori tenir contractat una assistència per a patinet elèctric, encara que sí que és molt recomanable. La normativa exigeix contractar una assegurança de responsabilitat civil als considerats vehicles de motor, sent així disposat en el Reial decret 1507/2008.
Els patinets elèctrics no entren dins d'aquesta definició.

De totes maneres la normativa sobre aquests vehicles de mobilitat personal, està en constant canvi. La nostra pòlissa t'aporta una tranquil·litat total ja que fins i tot no sent obligatori, cal tenir en compte el següent: Si un conductor de patinet elèctric és responsable d'un accident, serà declarat responsable tant de danys materials com de lesions físiques provocades, les indemnitzacions de les quals poden elevar-se a números de fins a 7 xifres. Contractar aquesta assegurança de patinet elèctric t'assegura una cobertura de seguretat civil de 150.000 €.
A més el nostre assessorament legal et pot mantenir al dia sobre els teus dubtes en l'aspecte legislatiu.


Els Vehicles de Mobilitat Personal que tenen dret a ser assegurats per aquesta assegurança per a patinets elèctrics i així obtenir les millors cobertures, són els següents:

Patinets elèctrics, amb o sense selló.
Cadires de rodes elèctriques.
VMPs per a persones amb mobilitat reduïda.

Avui dia l'edat mínima legal per a conduir un Vehicle de Mobilitat Personal és de 16 anys, encara que els menors d'aquesta edat també estan autoritzats a fer-ho amb vehicles adequats a les seves característiques, per itineraris autoritzats i amb la supervisió d'un guia. Per tant, l'edat mínima per a assegurar-te i comptar amb les seves cobertures en cas de necessitat és de 16 anys. En aquests casos, els pares o els tutors del menor seran els que contractaran la pòlissa.

En el cas dels accidents amb el patinet elèctric, queden cobert danys a tercers mitjançant l'assegurança de responsabilitat civil en una quantitat de 150.000 € .

En cas que l'usuari sofreixi danys que requereixin d'assistència mèdica, també es farà càrrec de les despeses mèdiques fins a un màxim de 600 €, impostos inclosos, per persona i sinistre.

Vols moure't amb seguretat?

Et fem pressupost sense compromís.


El uso de esta aplicación implica la aceptación de la política de privacidad y el nuestro  aviso legal 
   © Copyright 2020 Covergrup. All Rights Reserved.